İlke ve Değerlerimiz

04.04.2017 1681

1. Değerlerimizden ve ilkelerimizden ödün vermeden kaliteye ulaşmak temel prensibimizdir.

2.Biz kendimize ve birbirimize güvenir ve saygı duyarız.

3. Ülkemizin geleceğinden sorumlu olduğumun bilinciyle hareket eder, zamanı iyi değerlendirmeye çalışırız.

4. Öğrencilerimizin topluma yararlı bireyler olarak yetiştirilmesinin öncelikli görevimiz olduğunu biliriz.

5.Niteliğin, nicelikten üstün olduğuna inanır ve enerjimizi olumlu alanlarda ve insanlığa hizmet için harcarız.

6. "Ben" yerine "Biz" kavramını kullanır, başarının birlikte yakalanacağına inanırız.

7. Yönetici, öğretmen, öğrenci, veli(aile) ilişkisinde sevgi, saygı ve güven ortamını sağlamak için çalışır, çalışan ve hizmet alanların beklenti, duygu ve düşüncelerine değer veririz.

8. Temel görevimizin öğrenmeyi öğretme öğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğrenime ve hayata hazırlamak olduğuna inanırız.

9. Ortak akıldan hareketle yönetici, öğretmen, personel ve veli işbirliği ile okulumuzu çevrede model yapma inancıyla çalışırız.

10. Bilgi toplumu olma idealiyle aklın ve bilmin önderliğinde pozitif düşünür, değişim ve sürekli gelişimin önemine inanırız.

11.Anadilimizin ve evrensel dillerden İngilizce ve Arapçanın etkili bir bir biçimde kullanılmasını amaçlarız.

12.Eğitime yapılan yatırımı kutsal sayar ve her türlü desteği veririz.

13. İlişkilerinde dürüstlüğü, güveni, hoşgörüyü, sevgi ve saygıyı esas alan ve etkili iletişim kurabilen bireyler olmayı tercih ederiz.